Dangubić povredio stopalo

Izvor: B92, 06.Feb.2015, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dangubić povredio stopalo

Bek Crvene zvezde Telekom Nemanja Dangubić povredio se na samom početku prve četvrtine meča Top 16 faze Evrolige protiv Žalgirisa i nije se vraćao u igru.

Dangubić je osetio bol u donjem delu stopala, pa je doneta odluka da se on ne vraća u igru, kako se situacija ne bi pogoršala.

Da li je u pitanju povreda tetive ili neke od kostiju stopala znaće se u toku petka, kada budu obavljena potrebna snimanja i analize.

Njegovo odsustvo osetilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se u igri Zvezde, koja je na kraju poražena u Areni od litvanskog predstavnika u neizvesnoj završnici.

Takođe, Luka Mitrović je nezgodno pao i povredio ručni zglob, da bi posle završetka meča iz predostrožnosti držao led na njemu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.