Dangubić poručio Delijama: Očekujemo vas

Izvor: Sportal.rs, 14.Okt.2014, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dangubić poručio Delijama: Očekujemo vas

Crvena zvezda će na početku Evrolige ugostiti Galatasaraj. Izabranici Dejana Radonjića, dočekaće klub iz Turske u četvrtak. Nemanja Dangubić je jedan od trojice igrača crveno-belih koji će debativati u Evroligi.

- Jako smo uzbuđeni što počinje Evroliga. Veliki deo ekipe debituje u ovom takmičenju, jedan od njih sam ja i zato je iščekivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << još veće. Imamo još nekoliko dana da se pripremimo za Galatasaraj i uradićemo to na najbolji mogući način – rekao je Dangubić, prenosi zvaničan sajt kluba.

Utakmica će se igrati u beogradskoj “Areni”, a košarkaši Crvene zvezde su trenirali u ponedeljak u dvorani.

- U “Kombank areni" je uvek lep ambijent i očekujemo sjajnu atmosferu. Najbitnije je da se mi na najbolji mogući način spremimo za utakmicu. Galatasaraj je veoma jaka i iskusna ekipa. Imaju izuzetnu spoljnu liniju koja može da pogodi šuteve iz svih pozicija – rekao je Dangubić i dodao će podrška navijača biti veoma važna.

- Želeo bih ovom prilikom da pozovem sve navijače da nas podrže jer je njihova podrška uvek dobrodošla. Očekujemo vas.

Utakmica D grupe, između Crvene zvezde i Galatasaraja na programu je u četvrtak od 20.45.

(Foto: MN Press )
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Radonjić: Jedan igrač Galatasaraja plaćen je kao ceo tim Zvezde, ali imamo pravo na nadu (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 15.Okt.2014, 12:41

Košarkaši Crvene zvezde Telekom otvoriće novu evroligašku sezonu utakmicom protiv turskog Galatasaraja u "Kombank areni" (četvrtak 20.45). Trener crveno-belih Dejan Radonjić ulogu favorita prepustio je Turcima, ali ipak smatra da njegovom timu niko ne može da oduzme pravo da se nada pobedi...-...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.