Dangubić opet kod Radonjića?

Izvor: Mondo, 30.Avg.2018, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dangubić opet kod Radonjića?

Dugogodišnji bek Crvene zvezde mogao bi da nastavi karijeru pod vođstvom svog nekadašnjeg trenera.

Nemanja Dangubić i Dejan Radonjić opet u istom timu?

Doskorašnji bek Crvene zvezde slobodan je ovog leta u izboru sredine i samostalno se oporavlja od teške povrede kolena, koja mu je prošle zime "presekla" dobru sezonu.

Dok se njegovi bivši saigrači pripremaju pod vođstvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Milana Tomića, Dangubić je i dalje bez kluba, a portal "Basketball sphere" objavio je u četvrtak da bi povremeni reprezentativac Srbije mogao da ode u Bajern, kod Dejana Radonjića.

Isti izvor piše da dve strane pregavaraju i da su blizu dogovora, koji bi srpsku koloniju u Minhenu učinio još brojnijom, uz starosedeoce Stefana Jovića, Milana Mačvana i Vladimira Lučića. Odnedavno je u Radonjićevom stručnom štabu i njegov prvi asistent iz Zvezde, Borko Radović.

Dangubić i Radonjić su sa velikim uspehom sarađivali u Zvezdi i zajedno su osvojlii devet trofeja - tri titule ABA lige, četiri titule Superlige Srbije i dva Kupa Koraća

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.