Dangubić: Posle ovakvog poraza sledi opomena - moramo mnogo bolje!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jun.2015, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dangubić: Posle ovakvog poraza sledi opomena - moramo mnogo bolje!

"Uspeli smo da 'stisnemo' redove i dođemo do željenog cilja", rekao je Zvezdin bek

Kockala se Crvena zvezda sa ogromnih 16 poena razlike iz prvog meča i prvim mestom na tabeli pred početak plej-ofa, ali na kraju je "preživela". Zbili su redove igrači Dejana Radonjića u trenutku kada je Partizan otišao na velikih 20 poena prednosti, ali na kraju se po crveno-bele završilo najbezbolnije - porazom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koji neće previše uticati na samopouzdanje, ali će sigurno poslati poslednju opomenu...

"Jako loše smo otvorili meč i Partizan je napravio razliku, koju smo mi pokušali da stignemo. Na kraju smo došli do toga da je Partizan imao razliku koja nama nikako ne odgovara, čime bismo izgubili prvo mesto na tabeli, Ipak, uspeli smo da 'stisnemo' redove i dođemo do željenog cilja", rekao je Nemanja Dangubić.

Strelac devet poena bio je kritičan, ali je nekoliko puta istakao da je ekipi sada potrebno da što pre pronađe "ključ" kako bi rešila sve probleme u igri.

"Ovo je poraz koji bi trebalo da nas opomene da u narednom periodu moramo mnogo bolje, a s obzirom na to da nam plej-of startuje za dva dana nemamo mnogo vremena za oporavak. Zato, moramo što je pre moguće da pronađemo rešenje za sve greške koje smo pravili".

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Dangubić: Da pronađemo rešenje za greške

Izvor: B92, 05.Jun.2015, 09:39

Nemanja Dangubić nije bio zadovoljan kako je Crvena zvezda Telekom odigrala meč sa Partizanom, ali istakao da je bitno da je zadržano prvo mesto...Crno-beli su u poslednjem kolu regularnog dela Superlige pobedili Zvezdu 92:82, ali nisu uspeli da nadoknade 16 poena zaostatka iz prvog meča i osvoje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.