Danas u Beogradu žreb za Kup Koraća koji je februara u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 24.Jan.2023, 11:26

Danas u Beogradu žreb za Kup Koraća koji je februara u Nišu

Žreb za Kup Radivoja Koraća, nacionalni Kup koji će 18. put biti održan u Nišu, biće održan danas u 13 sati u Beogradu. Učesnici četvrtfinala su članovi ABA lige Crvena zvezda, Partizan, Borac, Mega i FMP Železnik, zatim novosadska Vojvodina, subotički Spartak i Metalac iz Valjeva, a Kup Koraća biće održan od 15. do 18. februara u hali "Čair".
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Kao i prethodnih godina, učestvuju ekipe iz ABA lige (Crvena zvezda, Partizan, Borac, Mega i FMP Železnik), a tu su i finalisti drugog stepena Kupa Srbije - novosadska Vojvodina i subotički Spartak, kao i Metalac iz Valjeva kao prvoplasirani tim nakon polovine takmičenja u Košarkaškoj ligi Srbije.

Na žrebu će biti poznati parovi četvrtfinala koja se igraju 15. i 16. februara, dok je polufinale 17. februara, a dan kasnije i finale.

Ranijih godina je ovo takmičenje održavano od četvrtka do nedelje, sada će biti od srede do subote kako bi reprezentativci Srbije dobili malo vremena za odmor, a zatim se priključili pripremama A selekcije za mečeve kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Grčke u Atini (24. februara) i Velike Britanije u Beogradu (27. februara).

Prenos žreba je na TV Arena sport 1.

Grad Niš je obećao glamuroznu organizaciju Kupa Koraća, a trofej brani ekipa Crvene zvezde koja je pehar podigla prošle godine u Nišu.

Niš je dosad bio 17 puta domaćin Kupa, a 12 puta od kako završni turnir nosi ime proslavljenog košarkaša.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Subotica

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZBOG PARTIZANA! Zvezda ne želi da igra Kup Radivoja Koraća

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2023

Crveno-beli se oglasili...KK Crvena zvezda se oglasio saopštenjem za javnost uoči žreba za Kup Radivoja Koraća i najavio da možda neće igrati na završnom turniru prestižnog takmičenja u Nišu...Saopštenje crveno-belih prenosimo u celosti...- KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

ŽREB ZA KUP RADIVOJA KORAĆA: Zvezda dobila najteže protivnike, ali možda neće ni igrati

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2023

Turnir počije 15. februara...Žreb za Kup Radivoja Koraća, nacionalni košarkaški Kup koji će 18. put biti održan u Nišu, održan je u Beogradu...Učesnici četvrtfinala su članovi ABA lige Crvena zvezda, Partizan, Borac, Mega i FMP Železnik, zatim novosadska Vojvodina, subotički Spartak i Metalac...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.