Dame i gospodo, Dijego Falćineli! Araratu sad samo čudo može da pomogne! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2020, 20:26

Dame i gospodo, Dijego Falćineli! Araratu sad samo čudo može da pomogne! (video)

Crvena zvezda sada većima ubedljivo vođstvo i sve drži u svojim rukama kada je u pitanju plasman u Ligu Evrope.

Novi napadač Crvene zvezde Dijago Falćineli počeo je da se isplaćuje šampionu Srbije.

Iako je na istom mestu pre par nedelja bio jedan od tragičara, zbog nepreciznosti u penal-seriji protiv Omonije u kvalifikacijama za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ligu šampiona, Falćineli se večeras iskupio pogotkom protiv Ararat-Jermenije, pogotkom koji najverovatnije znači i potvrdu Zvezdinog plasmana u Ligu Evrope.

Zvezda je večeras u Nikoziji povela golom Kataija u poslednjim trenucima prvog poluvremena, a Falćineli je prednost duplirao u 60. minutu, posle odličnog centaršuta Mirka Ivanića sa desne strane. Falćineli je bio viši u skoku od svog čuvara i preciznim udarcem glavom savladao je Čupića - 0:2!

Zvezda je bolji rival, kontroliše dešavanja na terenu, a Ararat sad više ne preti ni kontrama kao u prvom poluvremenu.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Za Kataija od Borjana - besplatna vožnja! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2020, 00:09

Šou u Nikoziji...Aleksandar Katai je svojim majstorskim pogotkom protiv Ararata pred sam kraj prvog poluvremena znatno olakšao Zvezdi posao oko plasmana u Ligu Evrope, a rivalu je zatim presudio Falćineli u nastavku...Posle meča, Katai je na stadionu u Nikoziji dobio besplatnu vožnju od strane kapitena...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.