Dabl-dabl Pešić (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 19.Nov.2017, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dabl-dabl Pešić (VIDEO)

Fenomenalan učinak napadača crveno-belih koji je u potpunosti izašao iz senke Ričmonda Boaćija i predvodi Crvenu zvezdu u finišu jeseni

Dva napadača - šest golova! Jasno je da Crvena zvezda ove sezone nema samo ubojitog Ričmonda Boaćija već i raspucanog Aleksandra Pešića.

Rođeni Nišlija je u poslednjih nekoliko nedelja dostigao vrhunac forme, trenutno je jedan od najraspoloženijih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << igrača u ekipi Vladana Milojevića, što se moglo videti i po sigurnošću u igri i lakoći pokreta u utakmici sa Radom.

Slagalica Vladana Milojevića za BATE: Dva sistema, najmanje četiri kombinacije i tri škole mišljenja

A učinak zaista izgleda impozantno - 16 golova i 10 asistencija u svim takmičenjima. Koliko je nesebičan pokazao je i asistencijom za Ričnomnda Boaćija, pa neće biti iznenađenje ukoliko se upravo njih dvojca u ključnim utakmicama ove jeseni budu našli u starnih 11.

„Zaista se Boaći i ja odlično slažemo, u svakom trenutku nam je bitno samo da ekipa pobeđuje i srećni smo ko god da da postigne gol. Da se međusobno takmičimo ja mu danas ne bih asistirao kod gola, niti bih mu u još nekoliko situacija dodao loptu kada je bio u prilici da zatrese mrežu. Između nas zaista nema konkurencije, bitno nam je sao da ekipa pobeđuje. Tako je generalno moje razmišljanje u fudbalu, bolje je da dodam loptu igraču koji je sam pred golom, nego da ja pokušam u trenutku kada imam golmana ispred sebe. Svakom bih u toj situaciji dodao loptu“, kaže Pešić.

Rad je arhiviran, a sada sledi možda i odlučujući okršaj sa BATE Borisovim u Ligi Evrope (četvrtak, 19.00).

„Mnogo nam znači za samopouzdanje pobeda pred evropsku utakmicu, posebno kada je ovako ubedljiva. Takođe, ono što nam naši navijači priređuju svaki put nam je uvek dodatni podsticaj. Oni su zaista pravo bogatstvo. Mi i kada igramo u gostima osećamo se kao kod kuće i hvala im na tome“, dodao je Pešić.









(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.