Da li je najveći stvarno najveći? - Na koga je mislio Miško Ražnatović?

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2017, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Da li je najveći stvarno najveći?" - Na koga je mislio Miško Ražnatović?

Jedan od najpoznatijih košarkaških agenata Miško Ražnatović oglasio se na "Tviteru" porukom koja nedvosmisleno govori šta misli o jučerašnjoj izjavi Željka Obradovića.

Jučerašnja konferencija za medije koju je Željko Obradović održao nakon utakmice Crvena zvezda mt:s - Fenerbahče i dalje je tema broj jedan u našoj sportskoj javnosti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Tim povodom danas se oglasio i prvi čovek aktuelnog šampiona Srbije Nebojša Čović, a tokom popodneva je na "Tviteru" i poznati košarkaški agnet Miško Ražnatović izneo svoj stav.

Vlasnik agencije "Beobasket" i "vođa navijača" KK Mega Leks nije pomenuo Željka Obradovića, ali je više nego evidentno da je poruka upućena najtrofejnijem stručnjaku Evrope.

"Veliki broj Srba se jutros sa tugom upitao, da li je najveći zaista najveći, kada tako lako gubi.......prijatelje, tj. drugove!" napisao je Ražnatović.

Podsećamo da je Željko Obradović sinoć govorio o tome kako nakon "uvreda koje je dobio u Pioniru" više nema prijatelje u Crvenoj zvezdi mt:s.

Saberite dva i dva pa sami zaključite šta je Miško Ražnatović želeo da kaže svojom objavom na "Tviteru".

A možda smo mi pogrešno protumačili ono što je napisao...

Veliki broj Srba se jutros sa tugom upitao, da li je najveci zaista najveci, kada tako lako gubi.......prijatelje, tj. drugove!

— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) January 13, 2017
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZNA SE NA KOGA JE MISLIO: Ražnatović PROZVAO Obradovića na "Tviteru" (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2017

Vlasnik agencije "Beobasket" poslao žestoku poruku...Jedan od najpoznatijih košarkaških agenata, čija agencija „Beobasket“ ima najviše evroligaških igrača, Miodrag Miško Ražnatović, oglasio se na "Tviteru" porukom koja aludira na jučerašnju izjavu našeg najtrofejnijeg trenera, Željka...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.