Da li je Zvezda opet ljuta na FSS?

Izvor: Sportske.net, 21.Dec.2016, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je Zvezda opet ljuta na FSS?

Tole više nije ''kamen spoticanja'', ali izgleda da ljudima iz Zvezde ni danas nisu po volji neki potezi iz Saveza...

Tokom dugogodišnjeg predsednikovanja Tomislava Karadžića u FSS-u, Crvena zvezda bila je najglasniji zagovornik kadrovskih promena u Savezu, smatrajući odgovornim i Karadžića što Zvezda nije napravila značajniji iskorak u Evropi i što je šest godina kaskala za Partizanom.

Promene >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su se zatim dogodile, na čelo FSS-a došao je bivši potpredsednik Zvezde Slaviša Kokeza, ali izgleda da na Marakani imaju i njemu nešto da zamere.

Naime, juče je bilo upadljivo odsustvo Zvezdinih predstavnika na svečanosti na kojoj su dodeljene ''Zlatne lopte'' Dušanu Tadiću i Draganu Stojkoviću Piksiju.

Zanimljivo je da je i Kokeza bio odsutan, pa je nagrade podelio potpredsednik Savo Milošević, a za razliku od Zvezdinih, vodeći ljudi Partizana bili su u gotovo kompletnom sastavu - Vučelić, Vazura, Ćurković, Vuletić.

S obzirom da je Zvezda posle osvojene titule prošle sezone, i jesenji deo aktuelne sezone završila na prvom mestu, postavlja se pitanje koji bi bio razlog nezadovoljstva njene uprave kada je FSS u pitanju.

U ovom konkretnom slučaju, to bi možda mogla da bude činjenica da Miodrag Božović nije proglašen najboljim trenerom, bez obzira na totalnu dominaciju na domaćoj sceni i oborene rekorde u bodovnoj prednosti tokom prošle sezone, kao i na nezvaničnu titulu jesenjeg prvaka na kraju tekuće godine. Šesto mesto Dragana Stojkovića sa kineskim Gvangžuom RF u tamošnjoj ligi ovoga puta je imalo veću vrednost...

Ili, možda ima i drugih razloga? Saznaće se vrlo brzo...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.