Da li je Smart stvarno pametan? Snimci govore o tome, ali je za Zvezdu OVAJ PODATAK najvažniji (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2024, 14:24

Da li je Smart stvarno pametan? Snimci govore o tome, ali je za Zvezdu OVAJ PODATAK najvažniji (VIDEO)

Sigurno će biti prilike da zaigra poziciju 1.

Beogradska Crvena zvezda potvrdila je dolazak novog pojačanja. U pitanju je američki bek Džavonte Smart.

Amerikanac je rođen 3. juna 1999. godine (ne pitajte šta je njegova zemlja radila u to vreme), visok je 194 centimetara, težak 93 kilograma i prošao je dosta toga u karijeri.

Pohađao je poznati koledž LSU u Luizijani, a nakon toga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nastupao je za ekipe Majamija, Milvokija i Filadelfije, kao i za njihove timove u G ligi.

Upravo iz ekipe Delaver Blue Coats, stiže u Beograd kao pojačanje crveno-belih. U Delaveru je bio najbolji strelac ekipe.

Smartovo prezime znači "pamet" na engleskom, ali ne odlikuje ga samo ta karakteristika, već i odličan šut sa spoljnih pozicija. Čvrstina u duelu mu je prednost, takođe i brzina.

Po potrebi (a verovatno će biti potrebe u Zvezdi), Smart može da igra i poziciju plejmejkera, što je jako bitno za tim.

Na snimcima možete videti kako izgleda u akciji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.