Da li Kanga ima mesta u startnoj postavi ovakve Zvezde?

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2020, 22:35

Da li Kanga ima mesta u startnoj postavi ovakve Zvezde?

Gelor Kanga je doveden kao jedno od najvećih pojačanja za ovu sezonu, ali je večeras njegov izostanak bio neprimećen.

Gelor Kanga je doveden kao jedno od najvećih pojačanja za ovu sezonu Super lige i za Evropu, možda i više za Evropu zbog ograničenja broja stranaca u domaćem prvenstvu i bonus igrača koji su obavezni.

Ipak, večeras ga nije bilo, oporavio se od koronavirusa koji je dobio posle povratka sa reprezentativne dužnosti, a nakon što je propustio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prethodne loše odigrane utakmice Crvene zvezde, večeras je takođe bio van tima koji je odigrao fantastično.

Svi do jednog u Crvenoj zvezdi su odigrali sjajno, pa je teško reći da li bi Kanga imao mesta u startnoj postavi ovakvog tima, posebno zbog nešto slabijih izdanja na startu ove sezone.

Ivanić igra fantastično, Sanogo takođe, za Kataija je i suvišno govoriti, pa bi Kanga jedino mogao da zauzme mesto mladom Nikoliću u startnoj postavi u nekim narednim utakmicama koje su najbitnije za Zvezdu, kao što su protiv Genta.

Jasno je da i on mora da bude bolji sa ovakvom Zvezdom, što je još jedna sjajna vest za navijače ovog kluba, zar ne?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.