Da je Kampaco bio tu malo više, ko zna šta bi bilo

Izvor: B92, 06.Apr.2023, 22:53

"Da je Kampaco bio tu malo više, ko zna šta bi bilo"

Crvena zvezda je u 32. kolu Evrolige sa 87:79 savladala Olimpijakos i tako stigla do 16. pobede.

Crveno-belima je ovo četvrta pobeda zaredom, ali su u prošlom kolu izgubili sve šanse da se nađu u plej-ofu Evrolige.

Filip Petrušev je odigrao dobru utakmicu i upisao 12 poena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uz pet skokova.

"Naša odbrana posle prve četvrtine je prelomila utakmicu, gde smo ušli malo ležerno. Oni su uzimali lake šuteve i igrali onako kako umeju, kada smo to zaustavili, videla se razlika, posle smo u napadu tražili bolja rešenja, bolje šuteve.", rekao je Petrušev.

Ova pobeda vam nije značila u borbi za top 8, ali vam sigurno daje na samopouzdanju pred nastavak sezone u ABA ligi.

"Jeste, ali nekako ostaje neka žal to što zaista igramo dobro u zadnje vreme i pogotovo sa Kampacom to izgleda sasvim dobro, da je bio tu malo više ko zna šta bi bilo, ali ovako drago mi je što dižemo formu i pobeđujemo neke stvarno dobre ekipe, to me stvarno raduje", smatra košarkaš Zvezde.

Atmosfera u hali.

"Baš je bilo dobro kada su oni poveli i kada su sudije, bilo je nekih par odluka, tada su se navijači aktivitali i bili su sa nama u utakmici i tačno se čula promena, dali su nam vetar u leđa"

Kako komentarišeš to što ste pobedili poslednje četiri utakmice, a izgubili ste prvu četrvtinu.

"Danas se baš videlo da smo loše ušli, u prethodnim utakmicama smo bili dobri, uvek je dobro da igrate sve bolje i bolje i da bi u četvrtoj četvrtini to bilo najbolje", ocenio je Petrušev.

Gde je Kampaco više doprineo ekipi, u napadu ili u odbrani.

"Danas ga je bilo na obe strane terena, na svakoj loptu, na svakom skoku, protiv Fala dve lopte je uzeo pored njega, dok je on na terenu mislim da se vidi razlika u odbrani i u napadu"

Najbolja utakmica Holanda u Evroligi.

"Nama je svaki igrač bitan, kada neki igrači nisu u ekipi kao Ben (Ben Bentil) ili kao Neda (Nemanja Nedović) koji se vraća posle pauze, stvarno nam treba svaki igrač. Znamo šta Džon može da nam doprinese, verovatno nisu bili spremni za njega", zaključio je Filip Petrušev.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.