DŽENKINS: Srbija je moja kuća

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2020, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽENKINS: Srbija je moja kuća

Košarkaš Crvene zvezde emotivan.

Čarls Dženkins je veliki ljubimac navijača Crvene zvezde. Američki košarkaš, koji odrađuje treći “radni staž” u crveno-belom dresu, dobio je i pasoš Srbije.

Nema sumnje da je borbeni bek svoj na svome u Beogradu, što je i sam potvrdio.

- Ovo je moje mesto. Ovo je moj dom. Imam sjajne odnose i sa ljudima van košarke. Svaki put kada sam bio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slobodan, Crvena zvezda je zvala. Tako da je odluka uvek bila laka. Kada odem negde, uvek mislim na Srbiju i poredim stvari sa njom. Ovo mesto mi mnogo znači, ovde sam već četiri godine. Trebalo bi bolje da znam jezik, ali… Ovo mi je kuća. A svi se vraćaju kući – rekao je Dženkins za Mondo.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.