DRAMA Trifunović imao moždani udar

Izvor: 011vodič.com, 16.Sep.2019, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA Trifunović imao moždani udar

Šok! Trener Igokee Aleksandar Trifunović doživeo je moždani udar u Aleksandrovcu.
Prema nezvaničnim informacijama radi se o blažem obliku moždanog udara, pošto je proslavljeni stručnjak u tom trenutku uspeo da pozove Vuka Radivojevića, dugogodišnjeg igrača Igokee, a sada funkcionera i otključa mu vrata stana, pre nego što su ga prebacili u bolnicu, pišu novosti.rs.
Trifunović je pre Igokee vodio Karšijaku Ješilgiresun, Astanu, Žalgiris, Lijetuvos Ritas, Spartak >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << iz Sankt Peterburga, Panionios, a u tri navrata sedeo je i na klupi Crvene zvezde.
Kao igrač najveći deo karijere proveo je u Crvenoj zvezdi. Od ovog leta je seo na klupi Igokee, koja će igrati u ABA ligi.

The post DRAMA Trifunović imao moždani udar appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŽIVOTNA DRAMA BIVŠEG TRENEA CRVENE ZVEZDE: Aleksandar Trifunović preživeo moždani udar!

Izvor: Kurir, 16.Sep.2019

Proslavljeni srpski košarkaši stručnjak i trener Igokee Aleksandar Trifunović preživeo je moždani udar.

Nastavak na Kurir...

Trifunović doživeo moždani udar

Izvor: RTS, 16.Sep.2019

Trener Igokee Aleksandar Trifunović doživeo je moždani udar, prenose Novosti. . Trifunović je u nedelju uveče doživeo moždani udar i trenutno se nalazi u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci......

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.