DRAMA DO POSLEDNJE SEKUNDE: Radnički preko Zvezde do finala Kupa Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Dec.2021, 21:55

DRAMA DO POSLEDNJE SEKUNDE: Radnički preko Zvezde do finala Kupa Srbije

Odličan meč na Dorćolu.

Vaterpolisti Radničkog postali su nerešiva enigma za Crvenu zvezdu. Posle prvenstva Srbije i Jadranske lige, bili su Kragujevčani kobni po Beograđane i u polufinalu Kupa Srbije - 9:8 (3:1, 3:2, 2:2, 1:3).

Prvi deo meča protekao je u dominaciji Radničkog, a do poslednje četvrtine činilo se da će se tako i završiti. Imali su Kragujevčani četiri gola prednosti, vodili 9:4, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crvena zvezda uspela da dođe samo na gol zaostatka.

Crveno-beli su čak u poslednjih dvadesetak sekundi imali i napad koji je mogao da im donese peterce, ali Kragujevčani su uspeli da se odbrane i tako obezbede mesto u finalu.

U utorak u 19 časova, na bazenu "25. maj - Milan Gale Muškatirović" počinje finale, a Srbija će dobiti novog osvajača Kupa jer je titulu branila Crvena zvezda koja je u finalu prošle godine bila bolja upravo od Radničkog koji je u ponedeljak uspeo da se revanšira za taj poraz.

Radnički – Crvena zvezda 9:8 (3:1, 3:2, 2:2, 1:3)

BEOGRAD – Bazen: "Milan Gale Muškatirović"

Sudije: Ivan Raković i Igor Virijević.

RADNIČKI: Dobožanov, Branković, Stanojević, Janković 1, Ćuk 1, Krug, Ukropina 2, Pljevančić, Toholj 1, Miličić 1, Lukić, Vrlić 1, Todorovski, Radulović 2. Trener: Uroš Stevanović.

CRVENA ZVEZDA: Mišović, Tankosić 4, Đurđić 2, Marković, Subotić 2, Milojević, Pješivac, Basara 1, Rađen, Vukićević, Gardašević, Radović, Ivanović, Smiljević. Trener: Aleksandar Filipović.

F4 KUPA SRBIJE

Polufinale:

Partizan - Novi Beograd 5:8

Radnički Kragujevac - Crvena zvezda 9:8
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.