DR: Makabi jedan od časova u nizu

Izvor: B92, 05.Jan.2015, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DR: Makabi jedan od časova u nizu

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da će ‘crveno-beli’ utakmicu protiv Makabija iskoristiti za napredak i podizanje forme za nastavak sezone.

Zvezda je na startu Top16 faze izgubila od Reala sa 79:72, a poražen je i Makabi protiv Panatinaikosa u Atini.

"Ritam je žestok, čeka nas nova obaveza i mogućnost da učimo od Makabija koji je prvak Evrope. To je prilika da napredujemo, imamo želju da odigramo najbolje što možemo, da im pariramo i dođemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do evntualnog iznenađenja. Škola se nastavlja i ovo je za nas samo jedan u nizu časova", rekao je Radonjić na konferenciji za medije.

On je dodao da je zdravstveno stanje u ekipi dobro i da su igrači spremni za utakmicu u Tel Avivu.

"Makabi je ove godine malo promenio tim i doveo novog trenera, ali oni u svaku sezonu ulaze sa najvećim ambicijama. Imaće priliku da brane titulu osvojenu prošle godine. Imamo kapacitet, znamo da možemo da im odgovorimo, iako je reč o prvaku Evrope", rekao je Radonjić.

Novinare je interesovalo da prokomentariše igru Markusa Vilijamsa koja je u blagom padu.

"On je odlično odigrao prvi deo sezone, ali kod svakog igrača, pa i kod njega, dođe do pada forme. Markus je kvalitetan momak, veoma je pozitivan i verujem da će ponovo biti onaj stari, a najbitnije je da timski duh bude na nivou, kako bi se prevazišla slaba izdanja pojedinaca", dodao je trener Zvezde.

On je rekao da je na meču protiv Reala postojao grč u ekipi, što je normalno kada najmlađi tim u takmičenju igra protiv glavnog favorita za osvajanje Evrolige.

Utakmica drugog kola E grupe Top16 faze između Makabija i Zvezde igra se u četvrtak od 20.05 u Tel Avivu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radonjić: Spremni smo za novi čas u školi Evrolige!

Izvor: Telegraf.rs, 05.Jan.2015

Zvezda gostuje šampionu Evrope, ekipi Makabija, a trener Dejan Radonjić naglašava da je to samo jedan u nizu časova vrhunske košarke koji crveno-beli imaju..Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da će crveno-beli utakmicu Evrolige protiv Makabija iskoristiti za napredak i podizanje...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.