DOŠLI NA TRENING: Navijači Zvezde napravili šou i pružili podršku košarkašima pred drugi meč finala ABA lige (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 19:15

DOŠLI NA TRENING: Navijači Zvezde napravili šou i pružili podršku košarkašima pred drugi meč finala ABA lige (VIDEO)

Naredna utakmica se igra u četvrtak.

Navijači Crvene zvezde posetili su u sredu popodne trening košarkaša "crveno-belih" i pružili im podršku pred drugu utakmicu finala plej-ofa ABA lige protiv Partizana, koja je na programu u četvrtak od 20 časova.

Košarkaši Partizana savladali su u utorak Crvenu zvezdu 88:80 (29:21, 27:15, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 17:25, 15:19) i poveli sa 1:0 u finalnoj seriji plej-ofa ABA lige.

Velika podrška navijača za košarkaše Crvene zvezde pred trening i nastavak finalne serije ABA Lige 🔴⚪️🔥#kkcz #TogetherWeCan #WeAreTheTeam #CrvenoBelaPorodica pic.twitter.com/14JbLWNmyn

— KK Crvena zvezda Meridianbet (@kkcrvenazvezda) June 14, 2023

Crno-beli su nošeni podrškom pune Arene od početka dominirali, na poluvremenu su imali "plus 20", a u nastavku uspeli da sačuvaju prednost i "odbiju" nalet crveno-belih.

Navijači Crvene zvezde odlučili su da uprkos porazu pruže podršku svojim košarkašima i dodatno ih motivišu pred drugu utakmicu finalne serije.

…JER TI SI JEDINI KLUB VELIKI, U SRBIJI #kkcz https://t.co/qEiCjyOh44

— Pižola Parker (@pizolaparker37) June 14, 2023

Posle drugog meča u “Areni” finalna serija se "seli” u dvoranu “Aleksandar Nikolić” gde će crveno-beli dočekati komšije u nedelju u 20.30 časova.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović: Da opet pričamo samo o košarci

Izvor: B92, 15.Jun.2023, 08:37

Trener Partizana Željko Obradović izjavio je pred drugu utakmicu finala ABA lige protiv Crvene zvezde, da njegov tim mora da proba da odbrani domaći teren...Košarkaši Partizana u četvrtak od 20.00 dočekuju Crvenu zvezdu u drugoj utakmici finalne serije plej-ofa ABA regionalne lige..."Izuzetno...

Nastavak na B92...

Gde možete da gledate duel između košarkaša Partizana i Crvene zvezde, drugi meč finalne serije ABA lige

Izvor: Danas, 15.Jun.2023

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde večeras u „Štark areni“ igraju drugu utakmicu finalne serije ABA lige.

Nastavak na Danas...

UŽIVO Partizan vodi sa 2:0 u finalu ABA lige

Izvor: B92, 15.Jun.2023

Košarkaši Partizana pobedili su Crvenu zvezdu u drugoj utakmici finalne serije ABA lige sa 87:78...Crno-beli su poveli sa 2-0 u finalnoj seriji ABA lige i sada im nedostaje još jedna kako bi osvojili titulu u ABA ligi...Utakmica broj tri se igra u nedelju sa početkom od 20:30, a domaćin će biti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.