Izvor: HotSport.rs, 28.Sep.2015, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DONALD U ZVEZDI JOŠ TRI GODINE: ‘Kada stalno pobeđuješ moraš da budeš zadovoljan!’

Crvena zvezda će posle 15. oktobra od Mordovije otkupiti ugovor Mičela Donalda.

Rusi su ga Zvezdi pozajmili do zime, sa pravom otkupa koji iznosi 200.000 evra. Čelnici iz Ljutice Bogdana su zadovoljni partijama ovog igrača, pa će se sa vezistom potpisati ugovor na tri sezone.
Donald je zadovoljan kako teče prvenstvo. 
- Naruku nam je u poslednje vreme išla i činjenica da smo na vreme postizali >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << golove, tako da smo mogli mirnije da igramo i sa mnogo više samopouzdanja. Zvezda ima kvalitetan tim, jedan broj iskusnih igrača, ali i niz ekstra talentovanih kao što su Marko Grujić i ostali… Važno je samo da nastavimo kao tim da se razvijamo i ja verujem da možemo mnogo bolje od ovoga.
Od meča u Surdulici, kad je debitovao,postao je jak adut Božovića.
- Kad stalno pobeđuješ, a ja u Zvezdi i ne znam za drugačiji ishod, onda moram da budem zadovoljan. Ali, ne treba sada mnogo pričati, jer moramo još mnogo da radimo da dođemo na nivo na koji ovaj tim može – zaključio je Donald.
Znate li zašto Plavšić specijalno želi da postigne gol protiv Vojvodine? Da li znate kada se održava revijalni meč u čast Marka Ivkovića?
The post DONALD U ZVEZDI JOŠ TRI GODINE: ‘Kada stalno pobeđuješ moraš da budeš zadovoljan!’ appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.