DOMAĆI IGRAČ, ALI TEK POSLE ZVEZDE: Suma postao Srbin

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 19:29

DOMAĆI IGRAČ, ALI TEK POSLE ZVEZDE: Suma postao Srbin

Dobio je pasoš.

Fudbaler Novog Pazara Sejduba Suma dobio je srpski pasoš.

Gvinejac se više neće voditi kao stranac u našem fudbalu, ali će na sledećem meču protiv Crvene zvezde i dalje biti internacionalac. Razlog jesu praznični dani u Srbiji, pa će Suma biti zaveden kao domaći igrač za dva kola.

- Krajem 2023. pokrenuli smo postupak za dobijanje državljanstva našeg igrača Sejdube Sume. Fudbaler iz Gvineje je odlukom Vlade Republike >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbije zvanično dobio državljanstvo, pa se više neće voditi kao stranac u domaćoj ligi - saopštio je Novi Pazar.

Suma je u srpski fudbal stigao 2017. godine kada je obukao dres Partizana.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kapiten Novog Pazara dobio državljanstvo Srbije

Izvor: SandzakPress.net, 15.Feb.2024, 11:56

– Krajem 2023. godine pokrenuli smo postupak za dobijanje državljanstva našeg igrača Sejduba Sume. FK Novi Pazar u našim redovima ima određeni broj inostranih igrača, ali je od danas taj broj manji za Sejdubu Sumu. Fudbaler iz Gvineje je odlukom Vlade Republike Srbije danas zvanično dobio državljanstvo...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.