DOGOVOR NA POMOLU: U Zvezdu stiže SRBIN iz RUSKE Premijer lige! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2017, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOGOVOR NA POMOLU: U Zvezdu stiže SRBIN iz RUSKE Premijer lige! (FOTO)

Odlazi još jedan igrač.

Crvena zvezda se nalazi korak od dovođenja još jednog velikog pojačanja. Branko Jovičić (24) je od starta priprema postao želja tima sa Marakane, ali se preveliko obeštećenje isprečilo oko angažmana prvotimca ruskog premijerligaša Amkara iz Perma.

Sada je situacija mnogo povoljnija, jer su u Zvezdi spremni da sada izdvoje 200.000 evra za ofanzivnog vezistu, a narednog leta još 300.000, kako bi u potpunosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otkupili njegov ugovor. Jovičić bi uz Srđana Babića (Real, Sosijedad) i Aleksandra Pešića (Tuluz) činio trio, koje ekipa iz Ljutice Bogdana može da prijavi za 2. kolo kvalifikacija, za Ligu Evrope.

Što se tiče Slavoljuba Srnića, Jang Bojs je povećao cenu za Zvezdino krilo, pa su sada spremni da za njegovu slobodu izdvoje 700.000 evra. Njegov odlazak sa Marakane, sve je izvesniji...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Branko Jovičić uskoro u Zvezdi, stigla bolja ponuda za Srnića!

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2017

Fudbaler koji se već određeni vremenski period povezuje sa vicešampionom države, Branko Jovičić, mogao bi uskoro da potpiše ugovor sa Crvenom zvezdom...Igrač Amkara iz Perma, Branko Jovičić, mogao bi da bude naredno pojačanje Crvene zvezde...On će, prema informacijama "Večernjih novosti",...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.