DOBRA VEST ZA ZVEZDU - BARAK BAHAR ZAPOČEO PREGOVORE: Želja je trofejnog kluba

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2024, 20:59

DOBRA VEST ZA ZVEZDU - BARAK BAHAR ZAPOČEO PREGOVORE: Želja je trofejnog kluba

Ipak, realizacija se očekuje tek na leto.

Izraelac Barak Bahar je napustio Crvenu zvezdu, ali dok ne nađe novi posao biće jedan od najplaćenijih ljudi ne samo u redovima šampiona Srbije, već u celom regionu. Crveno-beli su dužni da miu isplate još dve i po godine, a to je oko tri miliona evra.

Ipak, javlja se tračak nada da će Zvezda moći da se oslobi ovog ugovora. Kako tvrdi poznati izraelski portal "One", Barak Bahar je obavio prve razgovore sa ekipom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Makabija iz Tel Aviva, najvećeg kluba tamošnjeg prvenstva, Oni su to odmah demantovali, iako su novinari čpomenutog portala ostali pri svojim tvrdnjama.

Veruje se da je u pitanju razgovor između Bahara i Makabija o preuzimanju tek na leto, što automatski znači i da će Crvena zvezda biti u obavezi da mu plaća ugovor, čini se, sve do leta, kada bi doskorašnji šef struke crveno-belih mogao da potpiše višegodišnji ugovor sa Makabijem.

Makabi je potpisao ugovor sa Robijem Kinom na dve godine, ali je i on sam izjavio da ne zna da li će ostati trener do kraja iduće sezone, a oni kao idealnu zamenu vide u Baraku Baharu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Barak Bahar blizu pronalaska novog posla u domovini

Izvor: Danas, 24.Jan.2024

Barah Bahar je blizu preuzimanja Makabija iz Tel Aviva, javlja izraleski portal "One".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.