DOBIO OTKAZ U DRUGOJ LIGI JUŽNE KOREJE: Važio za transfer bombu kad je stigao u Crvenu zvezdu, sada mu se sudbina narugala

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 22:50

DOBIO OTKAZ U DRUGOJ LIGI JUŽNE KOREJE: Važio za transfer bombu kad je stigao u Crvenu zvezdu, sada mu se sudbina narugala

Ne ide, pa ne ide.

Aksel Bakajoko (25) nije pokazao da je dovoljno dobar za dres Crvene zvezde, pa je klub napustio na leto 2022. godine kao slobodan igrač.

Došlo je do raskida ugovora, a narednih devet meseci Bakajoko nije imao klub.

Probao je zatim da oživi karijeru, potpisao je ugovor sa Čeonanom, drugoligašom iz Južne Koreje.

Čeonan posle 17 utakmica nema pobedu i ima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samo dva boda, a čelnici su odlučili da uruče otkaz Francuzu koji je igrao na 12 utakmica.

Dok je bio član milanskog Intera, Bakajoko je igrao za mlađe selekcije, a ozbiljniju minutažu pre Južne Koreje, poslednji put je dobio u dresu Sent Galena u sezoni 2018/19 gde je igrao kao pozajmljen igrač italijanskog velikana.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Aleksandra Degenek, supruga Miloša Degeneka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.