DIREKTNO: Čović o pojačanjima, paranoji i teorijama zavere!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2018, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIREKTNO: Čović o pojačanjima, paranoji i teorijama zavere!

Predsednik KK Crvena zvezda jasan.

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović izrazio je zadovoljstvo dosadašnjim rezultatima crveno-belih u ABA ligi i Evroligi.

- U novu sezonu ušli smo sa novim stručnim štabom i 11 novih igrača, imali smo hrabrost koja je dala rezultate. Zbog svega toga, veoma sam zadovoljan rezultatima u oba takmičenja. Sportsku ambiciju smo uvek imali, trudićemo se da uđemo u TOP 8, ali treba biti realan. Ako Crvena zvezda ima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << takav budžet kakav ima, onda ne treba očekivati i tražiti od nas nemoguće - istakao je Čović u intervjuu za agenciju MINA.

Čović je ostavio otvorenu mogućnost da se crveno-beli dodatno pojačaju tokom sezone.

- Nismo bežali ranije od te prakse, ukoliko se ukazivala prilika za takvim potezom, da pojačamo kvalitet ekipe, koja je opterećena i velikim brojem utakmica u sezoni. Ne raspolažemo sa velikim finansijskim sredstvima, tako da su nam i u tom delu ograničene mogućnosti, ali uspevamo da nađemo rešenje, jer radimo vredno i puno. Pokazali smo da znamo ovaj posao.

Čović, koji ove sezone obavlja funkciju predsednika ABA lige, je ocenio da mu se ne dopadaju „neki pokušaji formiranja i forsiranja određenih teorija zavere zasnovanih na paranoji“.

– Dugo sam u košarci, pa znam da ovakav pokušaj kreiranja ambijenta obično dolazi sa klupe, kao vrsta izgovora za neki neuspeh. Ali, opasno je kada se takve stvari preliju na uprave klubova. Pa onda pričamo o sudijskim trojkama, menadžmentu lige, višim interesima, vraćanju nacionanih ključeva i slično. I po tom pitanju sam optimista, jer se nadam da se nećemo vraćati unazad u vremena Sidra. Generalno sam i pored svega veoma zadovoljan – ocenio je Čović.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.