DILEME VIŠE NEMA: Zvezdin BISER objavom POTVRDIO odlazak sa Marakane!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2024, 14:57

DILEME VIŠE NEMA: Zvezdin BISER objavom POTVRDIO odlazak sa Marakane!

Stigao na lokaciju...

Iako je letos tek postao punoletan, mladi napadač Crvene zvezde Jovan Mijatović ove zime već odlazi u inostranstvo, i to na drugi kontinent.

Kao što ste već mogli da čitate, Mijatović se iz Zvezde seli u Njujork siti, gledaćemo ga u američkoj MLS ligi, gde će pokušati da se nametne Mančester sitiju, s obzirom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da Njujork siti pripada široko razgranatoj Siti grupi.

Zvezda će od ovog transfera zaaditi 10 miliona evra i 15 posto od narednog Mijatovićevog transfera, a da je posao realizovan može se zaključiti i iz najnovijeg Mijatovićevog storija na Instagramu, gde je objavio zajedničku fotografiju sa vodećim skautom Siti grupe za Evropu, Kevinom Krukšenkom.

Jovan Mijatovic just posted a selfie with Kevin Cruickshank, European scouting lead for #NYCFC/CFG [via ig.mijatoviicjovan]

Time to cook 🇷🇸 😏 pic.twitter.com/Oi3T07PgdN

— NYCFC Xtra (@NYCFC_Xtra) February 3, 2024

Za to vreme, Zvezda je već angažovala zamenu za Mijatovića, a to je Uroš Sremčević koji je stigao iz lučanske Mladosti za dva miliona evra.
Pogledaj vesti o: Posao u inostranstvu

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.