Izvor: HotSport.rs, 17.Jan.2024, 14:48

DILEME VIŠE NEMA: Nedeljković od leta u Premijer ligi, Zvezdi pozamašna suma leže na račun (FOTO)

Ovu vest potvrdio je i Fabricio Romano Taletovani fudbaler Crvene zvezde – Kosta Nedeljković (18) narednih dana obaviće lekarske preglede u Aston Vili i potpisati za taj klub. Transfer Nedeljkovića u redove premijerligaša potvrdio je i poznati italijanski novinar Fabricio Romano. Prema njegovim rečima, desni bek Zvezde će se nakon potpisa za Vilu vratiti među ... Read more
The post DILEME VIŠE NEMA: Nedeljković od leta u Premijer ligi, Zvezdi pozamašna suma leže na račun (FOTO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Od Vardara pa do Triglava svi žude da budu kao Dinamo, ali retko kome to uspeva: Koji su najveći fudbalski transferi iz zemalja bivše Jugoslavije?

Izvor: Danas, 17.Jan.2024

Vest da će desni bek Crvene zvezde Kosta Nedeljković (18) otići u Aston Vilu za devet miliona evra, a da je Partizan već prodao defanzivnog vezistu Kristijana Belića (22) u Alkmar za četiri i štopera Mihajla Ilića (20) u Bolonju za pet podstiče da se prođe regionom.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.