DELIJE GA OBOŽAVAJU: Crvena zvezda ostaje bez jednog od najboljih!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2020, 16:10

DELIJE GA OBOŽAVAJU: Crvena zvezda ostaje bez jednog od najboljih!

Njegova borbenost je svima dobro poznata.

Kako piše "Mozzart sport", Branko Jovičić, jedan od simbola Zvezdinih uspeha tokom ere Vladana Milojevića nalazi se na korak od prelaska u ruski Ural. Klub sa granice Evrope i Azija danas, najkasnije sutra, trebalo bi da dostavi konkuretnu ponudu i na taj način kompletira transfer nekadašnjeg prvotimca Amkara iz Perma.

Atalanta je ove sezone očarala Evropu, a večeras (21.00) u četvrtfinalu Lige šampiona u Lisabonu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << probaće da napravi još jednu senzaciju i eliminiše PSŽ. Biće to vrlo težak zadatak, pa je shodno tome kec 3,80, a dvojka 1,95. Opklada GG3+ nosi kvotu 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atalanta – PSŽ.

Visina transfera neće biti velika, uzimajući u obzir da je Nim pre nešto više od godinu dana nudio milion evra, ali na Marakani vlada mišljenje da Branka Jovičića ne treba uslovljavati visokim obeštećenjem.

Ural je spremio fin ugovor za pularnog "Bakulu", koji bi mu minimalno garantovao 120.000 evra više na godišnjem nivou nego što ima u redovima srpskog šampiona.

I pored toga što neće doneti veliki novac u kasu Crvene zvezde, Branko Jovičić je mnogo toga doneo crveno-belima. Bio je jedan od ključnih igrača u pohodu na Ligu Evrope i Ligu šampiona. Zbog srčanosti i agresije postao je jedan od najvećih ljubimaca navijača, prepoznatljiv po nadimku Pit Bul.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda američka odbojkašica Kajla Simons.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.