DELIJE GA NEĆE ZABORAVITI: Son demolirao Zvezdu, a onda pokazao kakva je ljudina (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DELIJE GA NEĆE ZABORAVITI: Son demolirao Zvezdu, a onda pokazao kakva je ljudina (VIDEO)

Detalj koji je mnogima promakao.

Navijači Crvene zvezde zapamtili su dobro Son Hjung-Mina. Napadač Totenhema postigao je četiri gola u dva meča sa crveno-belima u Ligi šampiona i bio najzaslužniji za ubedljive pobede viceprvaka Evrope (5:0, 4:0) u dve nedelje.

Son je bio junak beogradske utakmice i pored toga što je pre samo tri dana slomio nogu fudbaleru Evertona Andreu Gomešu posle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brutalnog klizećeg starta. Iako je bio u depresiji zbog svega što se dogodilo u Liverpulu, Korejac je kao pravi profesionalac istrčao na travu stadiona “Rajko Mitić” i uradio ono za šta je debelo plaćen.

A, da je veliki čovek Son je dokazao po završetku meča, kada je prišao Ričmondu Boaćiju i upitao ga za dravlje. Napadač Crvene zvezde prethodno se jedva pridigao u poslednjim sekundama utakmice posle preoštrog klizećeg starta igrača Totenhema Skipa za koji je dobio samo žuti karton.

Navijači Zvezde pokušaće da zaborave dvomeč sa “pevcima”, ali Sona će teško izbaciti iz glave. Ako je za utehu, matirao ih je veliki čovek - Son Hjung-Min.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.