DEKIJU JE SRCE PUNO: Miha je nesalomiv, on je POBEDIO sve!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2020, 12:50

DEKIJU JE SRCE PUNO: Miha je nesalomiv, on je POBEDIO sve!

Siniša je čudo.

Govoreći za Jutarnji program na "TV Prva", strateg Crvene zvezde Dejan Stanković, dotakao se i Siniše Mihajlovića. Naime, šef stručnog štaba Bolonje je nedavno uslikan kako individualno trenira.

- Čujemo se stalno. Odlično se oseća, počeo je i da trenira. On je nesalomiv, kakvu glavu ima. On je pobedio sve, ispred svih nas je za koplje. On je pregurao korona virus u Rimu, zatvoren u stanu, izdržao je sve, vratio se u sportski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << centar. Srce mi je puno kada sam ga video na terenu - rekao je Dejan Stanković na "TV Prva".

Podsetimo, Mihajlović se mesecima borio sa akutnom leukemijom. Lečenje je počeo u julu prošle godine, a prošao je niz hemoterapija i urađena mu je transplatacija koštane srži od nepoznatog donora.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Siniša je nesalomiv, ispred svih nas je za koplje": Stankoviću puno srce kada je Mihajlovića video na terenu

Izvor: Večernje novosti, 09.Maj.2020

On je pregurao virus korona u Rimu, zatvoren u stanu, izdržao je sve, vratio se u sportski centar - kaže trener Crvene zvezde Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je da se sve vreme nadao povratku na teren, mada kako su se odvijale stvari sa virusom korona,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.