Izvor: HotSport.rs, 04.Nov.2016, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEJAN RADONJIĆ: Čekajući centra… A, onda odgovor koji će naljutiti Grobare!

Crvena zvezda je poražena od Baskonije u 5. kolu Evrolige, a Dejan Radonjić kaže da je očekivao ovako težak meč.

– Meč protiv veoma kvalitetnog protivnika. Potvrdila su se moja očekivanja. Veoma tvrda utakmica protiv fizički jakog rivala. Izgubili smo previše lopti i to se na ovom nivou takmičenja kažnjava. U napadu nismo uspeli da se priključimo, igrali smo dobru odbranu pogotovo u drugom poluvremenu, ali u napadu smo izgubili – rekao je Dejan >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Radonjić.
Trener Crvene zvezde je potom istakao da je klubu potreban još jedan centar i da se nada uskoro dobrom poslu.
– Trudimo se da pronađemo dobrog centra, jer ih nema previše na tržištu. Pokušavamo da nađemo najbolje rešenje, jer onog idealnog nema.
Dejan Radonjić je i malo ‘pecnuo’ Grobare pred derbi koji je na programu u ponedeljak u dvorani “Aleksandar Nikolić”. Na pitanje našeg novinara šta očekuje od najveće utakmice na ovim prostorima, Radonjić je bio kratak.
– Ma tu utakmicu ćemo sigurno dobiti!
Ppripremio: Strahinja Nikolić
The post DEJAN RADONJIĆ: Čekajući centra…A, onda odgovor koji će naljutiti Grobare! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radonjić: Ovde ne kritikujem, pobedićemo Partizan!

Izvor: Mondo, 04.Nov.2016

"Što se tiče očekivanja, mi ćemo dobiti taj meč sa Partizanom, a ovde neću kritikovati igrače", rekao je vidno uzrujani trener Crvene zvezde posle poraza od Baskonije...Crvena zvezda – Baskonija 63:70 za drugi uzastopni poraz u Evroligi, tri večeri pred prvi ovosezonski "večiti derbi" sa Partizanom...Trener...

Nastavak na Mondo...

Pogledajte dve različite reakcije Radonjića na pitanja o novom centru i lošem ponašanju Delija posle poraza (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 04.Nov.2016

Trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić je posle poraza svoje ekipe od Baskonije istakao da je bolja ekipa zabeležila trijumf. Naglasio je da je španska ekipa koristila greške crveno-belih, bio je zadovoljan odbranom, dok u napadu njegova ekipa nije dolazila do rešenja...- Dali smo im mnogo lopti u...

Nastavak na Telegraf.rs...

Radonjić: Neću da kritikujem, dobićemo Partizan

Izvor: RTS, 05.Nov.2016, 09:39

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je Baskonija zasluženo slavila u Kombank areni, ali da je uveren da će njegov tim pobediti Partizan i ispraviti stvari. . ."Još jedna utakmica sa velikim timom....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.