DEGENEK UZBUĐEN ZBOG ODLASKA DELIJA U NAPULJ: Sve je LAKŠE uz njihovu pomoć

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2018, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEGENEK UZBUĐEN ZBOG ODLASKA DELIJA U NAPULJ: Sve je LAKŠE uz njihovu pomoć

Fudbaleri Crvene zvezde će po prvi put u Ligi šampiona imati organizovanu podršku najvatrenijih pristalica na gostovanju.

Defanzivac Crvene zvezde izneo je svoja očekivanja pred utakmicu sa Napolijem u okviru petog kola Lige šampiona.

- Verujem da ćemo izaći na teren da damo sve od sebe, i da ćemo uspeti da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odradimo što bolju utakmicu. Nadam se da ćemo konačno imati podršku svojih navijača na gostovanju, što će nam mnogo značiti i daće nam snagu. Svakako da će uz njihovu podršku sve biti lakše - rekao je Degenek.

LEGENDA NAPOLIJA: Zvezda se dobro branila u Beogradu i tako je došla do rezultata (FOTO)

DELIJE, OBRATITE PAŽNJU: Iz Napulja stiglo važno obaveštenje

Napoli je prethodnog vikenda odigra meč sa Kjevom bez golova, ali štoper crveno-belih smatra da to nije kiks Napolitanaca.

- Igrali su sa jakom ekipom, koja je odigrala jako dobru utakmicu, a Napoli nije iskoristio svoje šanse. Mi smo, takođe, remizirali u Nišu, tako da u istoj situaciji ulazimo u meč u sredu.

Na otvaranju Lige šampiona, na "Marakani" su u duelu Crvene zvezde i Napolija mirovale mreže.

- Znači nam remi iz Beograda sa njima, možemo da pogledamo utakmicu i da vidimo šta smo radili dobro, a šta loše. Da ponovimo dobre stvari, a da loše odradimo bolje, da bismo uspeli da odigramo bolju utakmicu. Pomoći će nam to svakako, ali analiziraćemo i ostale utakmice - izjavio je stub Zvezdine odbrane.

Reprezentativac Australije je rekao da crveno-beli apsolutno imaju pravo da sanjaju prolazak u narednu fazu elitnog takmičenja, a zatim je prokomentarisao koje promene očekuje u italijanskoj ekipi u odnosu na beogradski duel.

- Verujem da će Hamšik i Mertens igrati od prvog minuta ovog puta, dok će Milik šansu čekati sa klupe. Ipak, to je samo moje mišljenje, ne mora da znači da će tako biti. Naše pripreme će biti iste ko god da igra, da li to bio visoki Milik ili izrazito brzi Mertens i Insinje - poručio je Degenek.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.