DANI ODLUKE: Pred bivšim vezistom Zvezde su tri OPCIJE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2018, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANI ODLUKE: Pred bivšim vezistom Zvezde su tri OPCIJE! (FOTO)

A nije povratak na Marakanu.

I dalje je neizvesna sudbina Uroša Račića na Mestalji. Bivši fudbaler Crvene zvezde nalazi se na prekretnici, u prethodnim mečevima dokazivao se u B timu Valensije, ali mu se sada otvorio prostor za debi u najjačoj postavi.

GARI NEVIL PROLUPAO: Šta je bivši igrač Mančester Junajteda izjavio o Vidiću i Bekamu (FOTO)

ŠTA RADI OVAJ ČOVEK? Rivers >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponovo doneo odluku koja je RAZBESNELA navijače (VIDEO)

ANĆELOTI U PROBLEMU: Strateg Napolija MORA da pronađe rešenje (FOTO)

Razlog tome su povrede Žofrija Kondogbije i bivšeg igrača Arsenala Fransisa Kokelana, pa bi trener Marselinjo mogao da ukaže šansu Srbinu u narednim mečevima.

Sa druge strane lokalna Plaza Deportivo napominje da su Račiću na Mestalji dani odbrojani i da će Valensija pokušati da ga se reši u prelaznom roku, a na pozicijama povređenih igrača dovede kvalitetne zamene.

Isti izvor navodi da bi Uroš Račić mogao da ostane u La ligi, jer je Rajo Valjekano zainteresovan da ga dovede u svoje redove, kao i nekolicina klubova sa Ostrva.

Sve je sada na Račiću, ukoliko dobije priliku i iskoristi je, Marselinjo će sigurno promeniti odluku.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.