DA ŽALIM ŠTO NISMO OSVOJILI LIGU EVROPE: Milojević sa Zvezdom ima priliku da ispiše istoriju

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2023, 12:43

DA ŽALIM ŠTO NISMO OSVOJILI LIGU EVROPE: Milojević sa Zvezdom ima priliku da ispiše istoriju

Odlazi, iako je beležio blistave rezultate.

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević istakao je pred finale Kupa Srbije protiv Čukaričkog da crveno-beli  imaju priliku da ispišu istoriju na ovim prostorima jer bi treći put u nizu osvojili duplu krunu.

– Za nas je to odgovornost i dodatan motiv. Ne mislim da je opterećenje, ali odgovornost svakako da – rekao je Milojević.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
On je upitan da li žali za nečim otkad je na klupi Crvene zvezde, a njegov odgovor je sve iznenadio.

– Što nisam osvojio Ligu Evrope? Ne postoji žal i zadrška, to je patetično, a ja nisam patetičan čovek. Uradili smo dosta dobrih stvari, pružili šansu mladim igračima, znam da ova lige nije Španija ili Engleska, ali 36 mečeva da ne budemo poraženi je impozantna brojka. Nemam nikakvu zadršku i srećan sam što smo uzeli titulu.

Nakon te konstatacije osvrnuo se i na rivala u finalu Kupa, sa kim će u četvrtak od 21 čas na stadionu Rajko Mitić igrati za trofej.

– Tri puta smo smo dobili Čukarički, ali sada je drugi vid takmičenja. Finale je nešto sasvim drugo i nema veze sa prvenstvom, Kup je takmičenje u kom manji timovi vide svoju šansu

Brđani će biti bez Zorana Popovića, Vladimira Lučića i Radovana Pankova, koji neće biti u timu zbog ranije dogovorene saradnje prilikom sklapanja transfera/pozajmica, pored suspendovanog Sambua Sisoka.

– Za nas je dobro što oni neće igrati. Da li je moglo drugačije nešto da se uradi? Postoji regulativa u FSS i to je između tih institucija, nije na meni da pričam o tome.

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Natalija Stevanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Milojević se našalio: Žao mi je što nisam osvojio Ligu Evrope

Izvor: B92, 24.Maj.2023

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević izneo je očekivanja pred finale Kupa Srbije...Aktuelni branilac trofeja sastaće se na stadionu "Rajko Mitić" sa Čukaričkim, u četvrtak od 21.00 sat..."Imaćemo dobru utakmicu, pripremu za ono što Zvezdu očekuje na jesen. Kada je reč o Čukaričkom, očekujem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.