Čvrsto protiv Olimpije

Izvor: Vesti-online.com, 09.Nov.2018, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čvrsto protiv Olimpije

Trener Crvene zvezde Milan Tomić očekuje težak meč sa ljubljanskom Olimpijom.

Crveno-beli u Ljubljanu putuju posle poraza na terenu Ulma u Evrokupu, pa će na drugom uzastopnom gostovanju tražiti povratak na pobednički kolosek.

- Olimpija je vrlo talentovana ekipa, koja igra sa mnogo energije. Sastali smo se sa njima u Laktašima na startu sezone i videli kakav kvalitet imaju. Tim je pun dobrih igrača - Špan, Mesiček, Lazić, Džons, Mirza Begić... Ako >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << želimo pobedu moramo da odigramo sa mnogo energije i koncentracije - rekao je Tomić.

Bek Ognjen Dobrić ističe da je duel u Sloveniji veliki izazov za srpskog šampiona.

- ABA liga je prioritet i to smo mnogo puta naglašavali. Pred nama je dosta teškog rada kako bismo bili pravi u ključnom periodu. Sad nam na putu stoji Olimpija, tim sa mnogo talenta, mešavina talentovanih i iskusnih igrača. Očekujemo čvrstu utakmicu - zaključio je Dobrić.

Zvezda posle šest kola ima maksimalan skor i zauzima prvo mesto. Olimpija je sedam sa 2-4.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.