Cvetković u Portlandu

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Apr.2012, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetković u Portlandu

Aleksandar Cvetković otputovao je u Portland, gde će u noći između subote i nedelje biti akter 15. meča najboljih juniora sveta i njihovih vršnjaka iz SAD, poznatog kao „Najki Hup samit”.
Plejmejker Crvene zvezde Diva je jedan od dvojice „junoša“ sa prostora bivše SFRJ koji će učestvovati na ovom prestižnom događaju – drugi je Dario Šarić iz Zabreba.
Srbija ima i svog predstavnika struke, u stručnom štabu selekcije sveta, već 12 godina, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je Marin Sedlaček.
Inače, na „Najki Hup samitu“ od naših igrača učestvovali su i Igor Rakočević, Luka Bogdanović, Milenko Tepić, Nemanja Aleksandrov i Milan Mačvan, koji su bili najbolji strelci tima sveta.
Poziv je prošle godine stigao i na adresu Nenada Miljenovića, ali on nije dobio zeleno svetlo tadašnjeg kluba, FMP, da otputuje u SAD.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.