Cvena zvezda i Mega Leks danas u finalu Kupa Koraća

Izvor: Radio 021, 22.Feb.2015, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvena zvezda i Mega Leks danas u finalu Kupa Koraća

Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Radivoja Koraća pošto su u Nišu, u drugoj polufinalnoj utakmici završnog turnira, savladali ekipu Partizana sa 76:67 (26:18, 17:16, 13:16, 20:17).

U borbi za odbranu trofeja Crvena zvezda danas od 17 sati igra protiv Mega Leksa, koji je pobedio ekipu Vršca sa 85:66.

Utakmica polufinala odigrana je u hali Čair pred 4.500 gledalaca, a sudili su Ilija Belošević (Beograd), Milivoje Jovičić >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << (Beograd) i Milija Vojinović (Novi Sad). Izabranici Dejana Radonjića zasluženo su stigli do finala, vodili su tokom čitavog meča i izdržali sve nalete Partizana u drugom poluvremenu. Radonjićev tim je ujedno uspeo da prekine seriju Partizana od 10 vezanih pobeda, nanevši mu prvi poraz u 2015. godini.

Mnogi su strepeli uoči utakmice večitih rivala, s ozbirom na nemile scene sa prethodnog turnira u Kragujevcu. Ipak, ovog puta nije bilo incidenata, rivali su čestitali jedni drugima i, što je najvažnije, igrači su bili u centru pažnje. Ako se izuzme nekoliko uvredljivih skandiranja sa tribina, par baklji i petardi, dimnu zavesu, što je nažalost uobičajeno za utakmice večitih, može se reći da je utakmica u Nišu prošla u fer atmosferi.

Uvod u utakmicu, međutim, nije protekao mirno, pošto su navijači Zvezde imali sukob sa Žandarmerijom u Nišu, ali su veći incidenti izbegnuti.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.