Čuveni glumci otkrili: Bežali smo sa predstava zbog Zvezde (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 10.Dec.2016, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čuveni glumci otkrili: Bežali smo sa predstava zbog Zvezde (VIDEO)

Poznati glumci Milan Kalinić i Dragan Vujić emotivno su govorili o legendarnoj večeri 8. decembra 1991. godine, kada je Crvena zvezda osvojila Interkontinentalni kup u Tokiju.

Crveno-beli su tada pobedili Kolo Kolo sa 3:0 u Japanu, a 25. godišnjica obeležena je proslavom, na kojoj su gosti bili Kalinić i Vujić kao veliki navijači. Otkrili su koliko im znače >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << trenuci iz slavne istorije, ali i da su njihove obaveze trpele zbog utakmica voljenog kluba.

Pored toga, Milana Kalinića šokiralo je što današnji tinejdžeri i talentovani igrači Crvene zvezde nisu najbolje upućeni u istoriju kluba, ali smatra da je razlog za to možda i što nisu imali priliku da tako nešto dožive. Na to je reakciju imao i Vlada Stošić, šampion iz 1991.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CRVENO-BELO VEČE: Zvezdaši evocirali uspomene na Tokio (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 10.Dec.2016

Brojni bivši i sadašnji fudbaleri, treneri Crvene zvezde ali i brojne poznate ličnosti kojima crveno-bele boje leže na srcu svečano su obeležili 25. godišnjicu jednog od najvećih uspeha kluba.. . Poznati Zvezdaši prijetili su se još jednom tog 8. decembara daleke 1991. i oživeli lepe uspomene...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.