Čukarički se mučio sa Spartakom, a  onda je ušao Mudrinski i napravio šou za sedam minuta

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2018, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čukarički se mučio sa Spartakom, a onda je ušao Mudrinski i napravio šou za sedam minuta

Tim sa Banovog brda izbio na treću poziciju.

Fudbaleri Čukaričkog savladali su Spartak sa 3:1 (1:0) u prvoj utakmici devetog kola Superlige Srbije. Domaćin je izbio na treće mesto na tabeli sa utakmicom više od pvih pratilaca Radničkog i Mladosti.

Domaćin je na Banovom brdu poveo u 13. minutu golom Slobodana Tedića, da bi Subotičani izjednačili u ranoj fazi drugog dela igre preko Noborua Šimure (53).

„Brđani“ su do nova tri boda stigli u finišu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zahvaljujući Ognjenu Mudrinskom. Bivši naadač Crvene zvezde je ušao u igru u 76. minutu,a samo 120 sekundi kasnije je zatresao mrežu Spartaka. Konačan rezultat je postavio Asmir Kajević u 83. minutu, upravo na asistenciju junaka malog derbija Mudrinskog.

Čukarički trenutno ima 18 bodova na trećem mestu, dok je Spartak na pretposlednjoj poziciji sa sedam bodova.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Serija A - Boateng nastavlja da rešeta, ispred Sasuola samo Juventus! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Sep.2018

"Neroverdi" na odličan način otvorili sezonu u Kalču...U prvoj utakmici petog kola italijanske Serije A, fudbaleri Sasuola ostvarili su trijumf nad Empolijem rezultatom 3:1...Gostima je bilo potrebno samo 19 sekundi da povedu preko Frančeska Kaputa, ali to kao da je naljutilo izabranike De Zerbija...Od...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.