Čukarički napravio podvig, ali Krunić pravda svoje gostovanje RTS-u

Izvor: Sportske.net, 20.Apr.2019, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čukarički napravio podvig, ali Krunić pravda svoje gostovanje RTS-u

Trener "brđana" otvorio dušu i više pričao o reakcijama na svoje gostovanje javnom servisu nego o velikom preokretu njegovih igrača.

Čukarički je napravio veliki podvig pobedivši Crvenu zvezdu 3:2 u utakmici u kojoj je gubio 2:0, ali je trener Simo Krunić ipak imao druge prioritete na sastanku sa novinarima posle meča.

Konkretno, trener je bio gost RTS-a tokom Lige šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << , ali je posle uzbudljivog duela Totenhema i Mančester sitija govorio o Fudbalskom savezu Srbije, njegovom predsedniku Slaviši Kokezi i drugima.

Posle toga je u jednim novinarima izašao komentar kako je trener promašio temu, na šta je Krunić vrlo opširno odgovorio i, ako nas pitate, opet promašio temu.

"Čestitam obema ekipama na velikoj utakmici, fer i korektnoj. Čestitao bih svojim igračima na neverovatnom podvigu, uspeli su da iznenade ovako veliku Zvezdu uz dozu sreće. Moj naklon njima. Ne bih komentarisao utakmicu i sad ću biti malo dosadan", rekao je Krunić, posle čega je usledio dugačak i malo nepovezan monolog.

Krunić je u njemu pomenuo da je prijatelj sa direktorom Zvezde Zvezdanom Terzićem, ali i Kokezom, kao i da je zahvalan Kokezi što ga je vratio fudbalu, kao i Novici Tončevu.

On se svima njima zahvalio, kao i predsedniku Čukaričkog Draganu Obradoviću, rekavši više puta da su ga oni vratili fudbalu. Tokom tog monologa je naglasio da je i na RTS-u i sada pričao šta je hteo i da uvek želi da pomene svoje prijatelje, a izvinio se i onima koje nije pomenuo.

"Hvala ti, Slaviša, hvala ti, Terza, hvala ti, Gale, Matijaševiću. Oni su me vratili fudbalu, bio sam nestao. Nisam ja poltron, ne treba mi da ih hvalim. Simo Krunić uvek stoji iza svojih prijatelja. Znam da je mom bratu Zvezdanu teško. Žao mi je zbog njega, ali mi je drago zbog mog kluba" kazao je Krunić, između ostalog.

Novinari su pokušali da se vrate na utakmicu temom o velikom samopouzdanju njegovih igrača.

"Desilo se to u fudbalu, isto tako je moglo da se okrene. Izvinjavam se svima što sam previše pričao, kada su moji prijatelji...nisam ni ja toliko srećan, srećan sam zbog svojih igrača i kluba. Ne znam da se veselim i malo je vremena, previše bih oduzeo kada bih sve pomenuo.

Nije ovo moj uspeh, ovo je uspeh igrača, uspeh kluba. Ja sam tu radnik. Ja sam hteo da kažem neke stvari, baš ono što ja mislim. Ovo jeste veliki uspeh, trebalo bi da pričamo o nekim stvarima. Ja sam niko i ništa
", pričao je Krunić.

Neočekivana pobeda nad Zvezdom bi trebalo da vam olakša život u nastavku plej-ofa i borbi za četvrto mesto...

"Malo loš raspored, imamo gostovanje Lučanima koji su peti i nad kojima smo imali osam bodova prednosti, a pred ovu utakmicu je spalo samo na bod. Ja sam kalkulisao da u tri utakmice uzmemo dva boda, pa u nekoj kalkulaciji šest, pa sam mislio da ne mogu Lučani u plej-ofu da imaju dve pobede više od nas.

Teško će biti, pa moramo da se borimo za svaki aut, da bismo probali mic po mic da dođemo do nekog cilja, odnosno da uđemo u Evropu. Možda sam bio pogrešio i u odnosu sa sudijama, možda sam i smetao igračima. Jednostavno sam želeo više od drugih. Nisam ja najbolji trener, ali sam do sada najbolje vratio. Posle ovako velike pobede najopasnija je sledeća utakmica
", rekao je Krunić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Umesto o Zvezdi, Simo Krunić o RTS-u: Nisam poltron, ne dam na svoje drugove

Izvor: MozzartSport.com, 20.Apr.2019

Posle jedne od najvećih pobeda u trenerskoj karijeri Simo Krunić je imao vrlo emotivno izlaganje. On se dotakao trijumfa nad Crvenom zvezdom, ali i drugih stvari. Najviše svog gostovanja na RTS-u kada je posle epskog meča između Sitija i Totenhema ničim izazvan pokrenuo hvalospev na račun predsednika...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.