Crveno-beli stigli na Kipar

Izvor: B92, 14.Jan.2018, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crveno-beli stigli na Kipar

Ekspedicija Crvene zvezde stigla je na Kipar gde će odraditi prvi deo priprema za nastavak sezone u Superligi i Ligi Evrope. Pafos je tradicionalna baza crveno-belih, koji se već treću godinu uzastopno vraćaju u ovaj kiparski grad. U klubu ocenjuju da su uslovi i ovog puta dobro pa će igrači moći da se fokusiraju samo na rad na terenu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

EKSPEDICIJA ZVEZDE STIGLA NA KIPAR: Ovo ih je dočekalo na ostrvu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2018

Crveno-beli počeli sa prvim delom priprema...Fudbalerima Crvene zvezde baza u prvom delu priprema biće Kipar na koji su stigli danas posle devet časova prepodne. Ekspediciju crveno-belih je na Kipru dočekalo prijatnih 15 stepeni posle hladnog beogradskog jutra...MILOJEVIĆ ODLUČIO: Ove igrače vodi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.