Crveno-beli pred svojim navijama dočekuju Helsinki

Izvor: RTS, 24.Jul.2019, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crveno-beli pred svojim navijama dočekuju Helsinki

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju pohod za plasman u Ligu šampiona. Crveno-beli dočekuju šampiona Finske Helsinki u prvom meču drugog kola kvalifikacija. Direktan prenos utakmice između koja se igra na stadionu Rajko Mitić u Beogradu moćićete da pratite od 20.45 časova na Prvom programu RTS-a, strim na RTS Planeti, tok meča na našem portalu.
Pred šampionom Srbije je i četvrti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << takmičarski meč ove sezone, treći u kvalifikacijama za elitno klupsko takmičenje starog kontinenta.

Zvezda je u prvom kolu bila uspešnija od prvaka Litvanije Suduve, dok je ekipa Helsinkija u prvom kolu kvalifikacija bila bolja od Toršavna sa Farskih ostrva.
"Posle prve preskočene prepreke čeka nas izuzetno težak protivnik. Pričamo o šampionu svoje zemlje i respektujemo ih. Helsinki je dobra i disciplinovana ekipa, u ritmu jer igra prvenstvo, a nadam se da ćemo mi biti sve bolji. Spremili smo se da damo maksimum, da prikažemo lepu predstavu pred verujem velikim brojem navijača", rekao je trener crveno-belih Vladan Milojević uoči meča.
Milojević je kao najveću snagu Helsinkija izdvojio tim, odnosno homogenost, ali nije želeo da priča kojim rezultatom bi bio zadovoljan.
Pobednik ovog susreta igraće u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona sa boljim iz duela između Kopenhagena i Nju Sentsa iz Velsa.
Utakmica između Crvene zvezde i Helsinkija igra se u sredu na stadionu "Rajko Mitić" od 20.45. sati uz prenos na RTS 1.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ekspedicija Čukaričkog otputovala za Molde

Izvor: RTS, 24.Jul.2019

Fudbaleri Čukaričkog otputovali su sa Aerodroma Nikola Tesla čarter letom za Molde gde će odigrati prvu od dve utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. . Ekspedicija Čukaričkog letom iz Beograda krenuće put...

Nastavak na RTS...

Crveno-beli pred svojim navijačima dočekuju Helsinki

Izvor: RTS, 24.Jul.2019

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju pohod za plasman u Ligu šampiona. Crveno-beli dočekuju šampiona Finske Helsinki u prvom meču drugog kola kvalifikacija. Direktan prenos utakmice između koja se igra na stadionu Rajko Mitić u Beogradu moći ćete da pratite od 20.45 časova na Prvom programu...

Nastavak na RTS...

Crvena zvezda protiv Helsinkija traži prolaz ka Ligi šampiona

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jul.2019

​Naredna stepenica fudbalerima Crvene zvezde na putu ka grupnoj fazi Lige šampiona je Helsinki, a večeras je u Beogradu na programu prvi meč ova dva rivala u okviru 2. kola kvalifikacija za elitno klupsko takmičenje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.