Crveno-beli odradili poslednji trening pred Hofenhajm FOTO

Izvor: B92, 21.Okt.2020, 20:27

Crveno-beli odradili poslednji trening pred Hofenhajm FOTO

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su i poslednju pripremu pred meč grupne faze Lige Evrope koji odigrati sa Hofenhajmom u četvrtak od 21 čas.

Trening je prošao bez trojice važnih fudbalera – Kange, Ivanića i Boaćija, gde prva dvojica izostaju zbog korona virusa, a potonji zbog povrede.

Predstavnici medija bili su ograničeni na to da petnaest minuta provedu na treningu, što znači da su prisustvovali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << samo uvodnom zagrevanju i vežbama koje su fudbaleri radili pod strogim nadzorom Federika Panonćinija.

Potom se prešlo na taktički deo i na igru na dva gola, a Dejan Stanković je imao priliku da razreši i poslednje dileme pred meč sa Hofenhajmom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JOŠ DAN DO MEČA: Zvezdaši odradili POSLEDNJI trening pred duel sa Hofenhajmom

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2020

Utakmica se igra u četvrtak od 21 čas...Izabranici Dejana Stankovića odradili su i poslednju pripremu pred meč grupne faze Lige Evrope koji će fudbaleri šampiona Srbije odigrati sa nemačkim Hofenhajmomc u četvrtak od 21 čas...Bajern je nadmoćno osvojio prošlu Ligu šampiona, a večeras (21.00)...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.