Crveno-beli: Dobro je, ali možemo bolje

Izvor: Vesti-online.com, 15.Okt.2015, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crveno-beli: Dobro je, ali možemo bolje

Košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović smatra da je ekipa pokazala dobru igru na susretu sa Strazburom, ali da postoji još mnogo stvari koje treba popraviti.

Crveno-beli su uspešno startovali u Evroligi ove sezone savladavši u Kombank areni ekipu Strazbura sa 81:59.

- Mislim da smo pokazali dobru igru. Ne treba da se zalećemo, ali radimo da bismo igrali dobro. Bilo je oscilacija  ali mlada smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ekipa. Dosta dobra odbrana je ono što karskteriše ovu ekipu, ali naravno biće još mnogo oscilacija. Pokusaćemo da kroz utakmice i treninge dižemo formu tokom cele sezone - istakao je Simonović.

Debitant u Evroligi Marko Gudurić izrazio je veliko zadovoljstvo zbog prvog meča u najkvalitetnijem klupskom takmičenju.

- Osećaj je predivan, prvenstveno zbog pobede na startu. Od početka smo zaigrali jako i to je neka igra kojoj težimo. Sigurno da će mi dosta značiti večerašnja utakmica, ali sutra je novi dan, novi trening i nastavljamo sa radom - poručio je Gudurić.

Kapiten crveno-belih Luka Mitrović rekao je da je tim odigrao dobar meč, prvenstveno u odbrani, kao i da je nezahvalno komentarisati prošlogodišnji sastav sa trenutnim.

- Mislim da smo odradili dobar posao, prvenstveno u odbrani. Na nama je da ispravimo greške iz današnje utakmice i da nastavimo da radimo. Nezahvalno je upoređivati prošlogodišnji tim sa timom od ove godine. Potrebno nam je vreme i mislim da će, kako vreme bude odmicalo, biti sve bolji - istakao je Mitrović i pohvalio ambijent.

Stefan Jović je istakao da je večerašnja pobeda jako bitna za podizanje atmosfere u ekipi.

- Kad otvoriš grupnu fazu pobedom moramo da kažemo da smo svi  zadovoljni. Sledi nam težak raspored i ova pobeda ne treba da stvara  euforiju. Čekaju nas teški dueli, ali večerašnja utakmica izuzetno je bitna za dizanje morala ekipi. Naravno, tek nam predstoje važni ispiti, ali raduje ova pobeda na startu - zaključio je Jović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Simonović: Bilo je oscilacija, ali popravićemo igru

Izvor: Blic, 15.Okt.2015

Košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović smatra da je ekipa pokazala dobru igru na susretu sa Strazburom, ali da postoji još mnogo stvari koje treba popraviti...Crveno-beli su uspešno startovali u Evroligi ove sezone savladavši u Kombank areni ekipu Strazbura sa 81:59..."Mislim da smo pokazali dobru...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.