Crveno-bele u polufinalu

Izvor: RTS, 12.Mar.2011, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Crveno-bele" u polufinalu

Odbojkašice Crvene zvezde plasirale su se u polufinale plej ofa prvenstva Srbije pošto su u Užicu u revanš utakmici četvrtfinala pobedile Jedinstvo sa 3:0 (25:9, 25:13, 25:17).

Beograđanke, koje su u ovaj meč četvrtfinala plej ofa ušle kao veliki favorit, za samo sat igre praktično su "protutnjale" Velikim parkom, ne dajući nadu domaćim devojkama ni da se izbore za časniji poraz.

I dok odbojkašice >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Zvezde jure ka novoj šampionskoj tituli, pred rukovodstvom i stručnim štabom Jedinstva je ogroman zadatak da za narednu sezonu obezbede novi igrački sastav, jer je jasno da sadašnja ekipa nije na nivou renomea tima koji je devetostruki prvak države i osmostruki osvajač Kupa.

JEDINSTVO: Todorović, Stojković, Trivunić, Sekulić, Joksić, Jelisavčić, Stevanović, Vitorović, Čvorić, Sandić, Drulović, Spasenić, Terzić.

CRVENA ZVEZDA: Budrović, Rajić, Ninković, Rakić, Popović, Simić, Živković, Malagurski, Pušić, Medarević, Bjelica, Tomić, Blagojević Kecman, Valčić, Stevanović.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda ekspresno do polufinala

Izvor: Sportske.net, 12.Mar.2011

Odbojkašiće Crvene zvezde savladale su u Užicu Jedinstvo sa 3:0 (25:9, 25:13, 25:17) i plasirale se u polufinale plej-ofa.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.