Crvena zvezda u drugom poluvremenu slomila otpor Topličanina

Izvor: JužneVesti.com, 01.Apr.2023, 13:34

Crvena zvezda u drugom poluvremenu slomila otpor Topličanina

Treći uzastopni poraz pretrpeli su rukometaši Toličanina koji su sinoć u 22. kolu ARKUS lige poraženi od Crvene zvezde rezultatom 26:20 (12:11). Prokupčani su tako ostali na pretposlednjem mestu tabale sa mininimalnim šansama da izbore opstanak u ligi.

Oslabljeni sastav crveno-belih opravdao je ulogu favorita, iako je tim sa juga do 35. minuta bio u potpunom egalu (15:15). Međutim, do kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << meča izabranici Zlatka Petronijevića postigli su još samo 5 golova, što je omgoućilo domaćinu da bez većih probelma privede utakmicu kraju.

Zvezdu je do pobede, sa 8 golova, predvodio Mirko Đurović, Leskovčanin Uroš Simić se 5 puta upisao u listu strelaca, dok je na drugoj strani raspoložen bio Željko Peić Trkuljac sa 7 pogodaka.

Topličanin je na samo 4 utakmice do kraja šampionata ostao na 9 osvojenih bodova, što je čak 5 manje od Jugovića koji se nalazi na mestu koje garantuje opstanak. Dodatni problem Prokupčanima pravi i raspored, s obzirom da su im preostale utakmice sa Dubočicom i Proletrom kod kuće i gostovanja Vojvodini i Metaloplastici.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.