Izvor: RTS, 21.Jul.2021, 11:35

Crvena zvezda u Almatiju počinje novi pohod na Ligu šampiona (RTS 1, 16.00)

Fudbaleri srpskog šampiona Crvene zvezde od 16 sati igraju protiv Kairata na gostovanju prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Prenos je na Prvom programu RTS-a.
"Kairat ima prednost jer su u stopostotnom takmičarskom ritmu što se videlo protiv Makabija iz Haife, za koga mislim da je kvalitetnija, organizovanija i talentovanija ekipa. Međutim, Kazahstanci su to >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << uspevali da nadomeste na trkačkom planu sa jednom lakoćom i fizičkom dominacijom", rekao je trener Dejan Stanković.

Stanković je put Kazahstana poveo je 25 igarača i istakao je da njegov tim mora da odigra hrabro.
"Bili su direktni, bez mnogo okolišanja, dobri iza lopte, tvrdi, hteli su da dobiju što više duela i u tome uspevali, jer imaju sedam izvanrednih skakača. Radili smo na dosta detalja za ovu utakmicu koji bi mogli da donesu prevagu na ovom meču", poručio je Stanković.
"Kada se približavaju ovakve utakmice, treba biti hrabar, inteligentan i organizovan. Ništa nije dobijeno niti izgubljeno. Kada nađeš ravnotežu između ta dva, onda si pobednik. Imam grupu sjajnih momaka i klub je učinio sve u toku prelaznog roka da budemo što jači. Spremni smo fizički i koncentrisani, i ovo je jedna lepa prilika da se i ove godine upišu zlatnim slovima u istoriju", kazao je Stanković.
Prenos meča iz Kazahstana je na RTS 1 od 16 sati, a tok meča možete pratiti i na našem portalu. 
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda izgubila u Kazahstanu " odlučio bivši partizanovac na debiju!

Izvor: B92, 21.Jul.2021

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u Almatiju od Kairata 2:1 (1:0) u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona...Loše izdanje ekipe Dejana Stankovića kaznio je domaćin i stekao lepu prednost pred revanš u Beogradu sledeće srede...Junak Kairata bio je doskorašnji štoper Partizana Maki...

Nastavak na B92...

(SASTAVI) IZNENAĐENJA U ŠPICU I NA ŠTOPERU: Izašle postave, Stanković UDARA IZ SVE SNAGE Kazahstance

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2021

Meč se igra od 16 časova...Fudbaleri Kairata i Crvene zvezde igraju meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona...Meč u Kazahstanu se igra od 16 časova, a revanš je naredne nedelje...- Kairat ima prednost jer su u stopostotnom takmičarskom ritmu što se videlo protiv Makabija iz Haife, za...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.