Crvena zvezda savladala Panionios i u Atini

Izvor: Studio B, 29.Jan.2014, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda savladala Panionios i u Atini

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Panionios u gostima u Atini sa 78:66 (19:21, 21:19, 14:12, 24:14), u četvrtom kolu Grupe L druge faze Evrokupa.

Zvezda je zabeležila treću pobedu i uz Nižnji Novgorod prva je na tabeli, dok je Panionios četvrti put izgubio.   

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Raško Katić sa 19 poena, Demarkus Nelson postigao je 14, a kapiten Marko Simonović 13. Panionios su predvodili Erik Mekolum i Majk Karter sa po 15 >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << poena. Crveno-beli će u sledećem kolu gostovati Bilbau 12. februara.   

Zvezda je susret sa grčkom ekipom rešila u poslednjoj deonici, kada je serijom došao do nenadoknadive prednosti. Utakmica je počela vođstvom beogradskog kluba, posle čega je duel bio neizvestan sve do poslednje četvrtine. U drugoj utakmici u Grupi L, Nižnji Novgorod je kao domaćin savladao Bilbao sa 81:65.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.