Crvena zvezda preko Mačve do osmine finala Kupa Srbije

Izvor: Beta, 29.Sep.2022, 19:22

Crvena zvezda preko Mačve do osmine finala Kupa Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se danas u osminu finala Kupa Srbije, pobedivši u gostima Mačvu sa 2:0.Zvezda je povela pogotkom Nemanje Milunovića u 49. minutu, on je glavom prosledio loptu u mrežu nakon kornera koji je izveo Aleksandra Katai.Konačan rezultat postavio je Kings Kangva u trećem minutu sudijske nadoknade vremena.Mečevi osmine finala na programu su 9. novembra, a parovi će biti naknadno odredjeni žrebom.Zvezda će pokušati da stigne do šestog trofeja u Kupu od samostalonosti Srbije, a trećeg uzastopno. U poslednja dva izdanja Kupa, Zvezda je slavila, oba puta pobedivši Partizan u finalu.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Zvezda prebrodila Mačvu u Šapcu: Kockali se na kraju, ali je Kangva “skratio muke” crveno-belih

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 30.Sep.2022, 11:48

Zvezda je na ovaj način uspela da se plasira u osminu finala Kupa Srbije Fudbaleri Crvene zvezde uspeli su da savladaju Mačvu u prvoj rundi Kupa Srbije sa 2:0 na gostujućem terenu u Šapcu golovima Kingsa Kangve i Nemanje Milunovića posle kornera. Slavila je Zvezda, ali je jedva probila bunker i...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.