Crvena zvezda još jednom ispisala istoriju

Izvor: 011vodič.com, 28.Avg.2019, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda još jednom ispisala istoriju

Eliminacijom Jang Bojsa, Crvena zvezda je ponovila prošlogodišnji podvig. Izabranicima Vladana Milojevića uspelo je da od prvog kjola kvalifikacija stignu do grupne faze Lige šampiona.
Na meču Ajaks – APOEL, naša kladionica nudi kvotu 2.65 za igru 1&GG.
Pre crveno-belih to su učinila samo četiri kluba, Artmedija, koja je posle >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << penal drame 2005. sprečila Partizan da se domogne elite, Liverpul iste godine, Anortozis i BATE Borisov, oba 2008. Međutim, beogradski klub je prvi koji je uspeo to da učini dva puta uzastopno.
Crvena zvezda je leta 2018. izbacila Spartaks, Suduvu, Trnavu i Salcburg. Ove godine se u prvom kolu još jednom namerila na Suduvu, a pre Jang Bojsa, pali su Helsinki i Kopenhagen.
Da je Vladan Milojević majstor za ovu fazu takmičenja, svedoči još jedan impresivan podatak. Računajući i kvalifikacije za Ligu Evrope pretprošle godine, Zvezdin trener nije izgubio nijedan od 12 kvalifikacionih dvomeča!

The post Crvena zvezda još jednom ispisala istoriju appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.