Crvena zvezda i Partizan večeras u Nišu odlučuju o pobedniku Kupa Radivoja Koraća

Izvor: JužneVesti.com, 17.Feb.2024, 17:57

Crvena zvezda i Partizan večeras u Nišu odlučuju o pobedniku Kupa Radivoja Koraća

Osmi put Niš će videti "večiti derbi" u finalu Kupa Radivoja Koraća, nacionalnog Kupa koji se 19. put održava u hali "Čair". Kome će pripasti trofej "Žućkova levica" biće poznato kasno večeras jer u 21 sat počinje finale Kupa u kom igraju Crvena zvezda i Partizan. Ulaznica odavno nema, ali ima velikog interesovanja i očekuje se da >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << hala bude puna.

Na putu do finala Crvena zvezda je savladala FMP, pa i Čačak 94, a Partizan je prvo bio bolji od Hercegovca iz Gadobre, ekipe koja je ostavila poseban utisak, a onda i od novosadske Vojvodine.

Večeras će osmi put biti igran "večiti derbi" u finalu Kupa Radivoja Koraća, a sastajala su se ova dva beogradska rivala i u ranijim fazama.

Biće to retka prilika da navijači oba kluba budu pod jednim krovom, po čemu je i jedinstvena hala "Čair" u poslednje vreme, a organizatori, brojne snage obezbeđenja i policije imaće izazovan zadatak da sve protekne u najboljem redu i da sport bude iznad svih sukoba.

Karata za ovu utakmicu nema pošto su kompleti prodati posle desetak minuta od puštanja u prodaju, a interesovanja ima.

Hala "Čair" je verovatno mala da primi sve koji žele da budu na ovom sportskom događaju, a Niš će ovako biti deo najbolje srpske košarke pošto nema svoj klub koji bi bio deo te elite.

Utakmica finala je na programu večeras od 21 sat.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.