Crvena zvezda i Nais u četvrtfinalu plej-ofa na Čairu

Izvor: NiskeVesti.rs, 19.Apr.2016, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda i Nais u četvrtfinalu plej-ofa na Čairu

U revanš utakmici četvrtfinala plej-ofa vaterpolisti Naisa igraće sa Crvenom zvezdom, u sredu 20. aprila na “Čairu”. Duel počinje u 20 sati, a ulaz je slobodan.

Nakon što su izgubili u prvoj utakmici na Tašmajdanu, niški vaterpolisti pred revanš imaju zadatak da kod kuće poprave utisak i tako se za ovu sezonu oproste od svojih navijača.
“Razlika u kvalitetu dveju ekipa je evidentna, prevashodno individualnog, što pokazuje >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << i ishod prethodnog susreta. Ono što mogu da zamerim mojoj ekipi je prilaz utakmici, krenuli su sa stavom da izgube sa što manjom razlikom, a onda se desilo šta se desilo. Nadam se da ćemo uspeti da konsolidujemo svoje redove i pariramo Zvezdi, i da to bude što je više moguće normalniji i interesantniji meč”, kaže trener Naisa Marko Blagojević.
Saglasan je bio i igrač Matija Milošević, koji je pozvao publiku da dođe u što većem broju na bazen "Čair".
“Psihološka priprema za prvu utakmicu nije bila dobra, kao ni prilaz. Nismo bili kompletni, pitanje je i sada kakav će sastav biti, i pored toga daćemo sve od sebe i potrudićemo se da pružimo bolju partiju na našem bazenu. Ja se nadam da ćemo uspeti u tome pred našim navijačima, koji su nam do sada uvek bili igrač više i nikada nas nisu izneverili”, zaključuje Milošević.
Za plasman u polufinale plej-ofa potrebne su dve pobede. Ukoliko rezultat nakon dve utakmice bude nerešen igra se majstorica, dodaju u vaterpolo klubu Nais.


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.